Het gaas integratiesysteem

Het verliezen van wat haar is te verwachten in de normale haargroeicyclus. Sommige omstandigheden dragen echter meer bij aan het dunner worden van het haar, waaronder genetische aanleg, ziekte en medicijnen/handelingsplannen. Haaruitval kan je zelfvertrouwen aantasten en je gevoel van eigenwaarde verscheuren. Gelukkig zijn er tal van oplossingen beschikbaar om het dunner worden van het haar aan te pakken. Pruiken zijn een veelgebruikte oplossing, maar ze zijn slechts een tijdelijke oplossing en kunnen vaak oncomfortabel zijn. Een haartransplantatie daarentegen vereist een chirurgische ingreep, kan duur zijn en het duurt maanden voor u merkbare resultaten ziet. Gelukkig is er een eenvoudiger manier om dit probleem aan te pakken. U kunt een op maat gemaakt gaas integratiesysteem laten aanmeten door TMHAIR.nl om uw haar onmiddellijk meer volume te geven en uw zelfvertrouwen een boost te geven.

Mesh Integratie Systeem

Een ademende hypoallergene mesh stof fungeert als een hoofdhuid voor het bevestigen van uw haar. Aangezien deze methode gebruik maakt van uw bestaande haarkleur, geeft de integratieprocedure u een zeer natuurlijke afwerking. Het bevestigde haarsysteem van tmhair zal zich vermengen met uw huidige haar en zal meer dikte en volume toevoegen.

Het gaas is gemaakt van een hypoallergeen materiaal dat ademend en licht is, zodat het systeem er natuurlijk uitziet. Uw haar zal natuurlijk blijven groeien zonder spanning op de hoofdhuid te veroorzaken dankzij de ademende mesh. Wanneer u het gaassysteem draagt, kunt u uw geïntegreerde haar dragen en stylen zoals u dat wilt.

Is het geschikt voor jou?

Voordat u voor een mesh integratie procedure gaat, moet u bepalen of het de beste optie voor u is. Enkele factoren die de geschiktheid beïnvloeden zijn:

– Aanwezigheid van snijwonden, puistjes, of verse littekens op uw hoofdhuid.

– Als u meer dan 60% van uw haar hebt verloren, is het mogelijk dat de integratie van gaas geen perfect resultaat oplevert.

– Als uw hoofdhuid gevoelig is, kunt u een reactie krijgen.

– Ook een vette hoofdhuid kan de integratie van gaas ongeschikt maken, omdat u het vaak moet wassen en onderhouden.

– Recente chemotherapie, zwangerschap en borstvoeding in de afgelopen 12 maanden.

– Het soort lichaamsbeweging dat u onderneemt kan ook van invloed zijn op uw geschiktheid.

Als u niet lijdt aan een van de bovenstaande aandoeningen, bent u mogelijk een geschikte kandidaat om een haarintegratie systeem te gebruiken om uw haarverlies problemen op te lossen. Of u nu Alopecia Areata heeft, aandoeningen die haaruitval kunnen veroorzaken of kaalheid, het haar integratiesysteem zal uw haarverlies probleem oplossen.

Write a Comment

Your email address will not be published.