Dit moet je gedaan hebben op een supboard

Er zijn eindeloos veel dingen die je kunt proberen op je stand up paddle board van www.watersports4fun.com, anders dan gewoon rechtop staan en peddelen! Je SUP board en paddle zijn je ticket naar avontuur en nieuwe ervaringen. Dit zijn 5 van onze favorieten, en het zijn allemaal dingen die je moet proberen op het mistral bord! mistral is een van de toonaangevende merken dus zeker proberen. 

Zonsondergang bekijken

Kijken naar de gigantische vlammende bol die de zon onder een waterige horizon ziet zakken is iets dat elke stand up paddle boarder moet ervaren. Of je nu vlak voor zonsondergang gaat kijken, of aan het eind van een lange peddeltocht, het is een must see. Op een rustige avond verlicht de zon het water en de lucht op een manier die alleen vanaf een SUP kan worden gewaardeerd. Je kunt dit op elk SUP board doen, maar op een board met een dekzeil over de hele lengte kun je echt achterover leunen!

Pro Tip – Normaal gesproken raden we aan om 30 minuten voor zonsondergang terug aan wal te zijn, maar in dit geval maken we een uitzondering. Kies een plek die een korte peddel terug naar land is, en zodra het echt ondergaat, ga terug!

Sup vissen

Heb je een plek die je altijd al hebt willen bevissen, maar waar je met de boot niet kunt komen? Misschien is het water te ondiep, te onkruidrijk, of zijn gemotoriseerde boten niet toegestaan op het meer? Met een SUP board heb je toegang tot geheime plekjes waar je alleen maar kon vissen! Laad je paddle board met je visgerei en begin te peddelen naar vis hot spots. 

Pro Tip – Je kunt vissen vanaf elke stand up paddle board. Visserij specifieke boards hebben vaak veel meer stabiliteit en manieren om je spullen te vervoeren, dus als je een hard core visser bent zijn ze zeker de moeite waard. Maar laat je niet tegenhouden door het feit dat je geen SUP fishing paddleboard hebt, want een allround of touring paddleboard voldoet prima!

Yoga op de sup

Heb je ooit gewenst dat je je oefeningen buiten kon doen in de frisse lucht, de zon, met het zachte geluid van water op de achtergrond? SUP Yoga biedt niet alleen een geweldige omgeving voor je practice, maar voegt ook een geheel nieuwe dimensie van balans en uitdaging toe. Terwijl je SUP board een stabiel platform is, is het water dat niet, dus je balans en kracht zullen op een heel andere manier getest worden dan wanneer je je practice in een studio of thuis doet.

Pro Tip – Gebruik voor SUP Yoga een paddle board dat over de hele lengte een dek heeft met een comfortabele textuur voor je handen en voeten. Over het algemeen, een geborsteld EVA of Crocodile Skin textuur zijn de beste, harde pads zoals diamant groef zijn het beste te worden vermeden. Bekijk enkele van onze favoriete SUP Yoga paddle boards!

Met de kinderen het water op

Ongeacht hun leeftijd, kinderen zijn gek op SUP. Als ze nog te klein zijn om alleen te peddelen, zullen ze het geweldig vinden om samen met jou voor op je paddle board te zitten. Ik heb ontelbare sessies met mijn dochter op de neus van mijn stand up paddle board waar we zwemmen, en samen quality time doorbrengen. Vergeet niet om veilig te zijn en ze moeten altijd een PFD dragen. Als ze ouder worden, leer ze dan hoe ze zelf kunnen paddleboarden en begin vroeg met hun liefde voor SUP. Kinderen zullen in het begin niet de kracht of het uithoudingsvermogen hebben die jij hebt, dus wees geduldig terwijl ze het leren. Een familie die samen peddelt, blijft samen!

Als je kinderen op jouw board zullen rijden, zorg er dan voor dat het een stabiel all-round paddle board is met een volledige lengte. . Een volledige pad zal ervoor zorgen dat ze grip en tractie hebben wanneer ze op de neus van je SUP board staan.

Pro Tip – Als je met kinderen op je SUP board gaat peddelen, houd dan rekening met hun gewicht bij het kiezen van de maat om er zeker van te zijn dat het SUP board stabiel genoeg is. Als je op zoek bent naar een peddelboard voor je kinderen, sla dan specifieke peddelboards voor kinderen over omdat ze daar te snel uit zullen groeien. Ga in plaats daarvan voor een klein volwassen board, zodat ze de ruimte hebben om erin te groeien, maar ook zodat anderen het board ook kunnen gebruiken.

Verkennen

Nergens is een prachtige plek. De plaatsen waar je kunt komen op een SUP board worden alleen beperkt door je verbeelding. Afgelegen meren, rivieren en afgelegen kustgebieden smeken er gewoon om verkend te worden en een SUP is een perfecte manier om daar te komen. Pak een kaart, kies een plek, en ga!

Pro Tip – Laat altijd iemand anders weten waar je heen gaat, en wanneer je weer terug bent. Als je langer dan een uur gaat peddelen, zorg er dan voor dat je wat eten en water meeneemt.

Water toevoegen is al een idee

Met zoveel andere opties dan gewoon rechtop staan en peddelen, kun je met een peddelplank en wat verbeelding en de bereidheid om iets nieuws te proberen eindeloos nieuwe avonturen beleven.

Write a Comment

Your email address will not be published.